Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Άσκηση της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας : Blitzkrieg στον βόρειο Έβρο (Βίντεο)

Τα Leopard 2A4 της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας εκτελούν για πρώτη φορά διάβαση ευκαιρίας στον Άρδα και βολές με τα πυροβόλα των 120 χιλιοστών. Μπορεί η Ελλάδα να είναι βυθισμένη στην οικονομική κρίση και οι Έλληνες αξιωματικοί να στενάζουν υπό το βάρος των αιματηρών περικοπών που έχουν υποστεί στους μισθούς τους, ωστόσο, το καθήκον παραμένει υπεράνω πάσης δυσκολίας και ανησυχίας.





Πιστοί στην παράδοση των Ενόπλων Δυνάμεων, τα στελέχη τους αγωνίζονται με σκοπό οι επιχειρησιακές δυνατότητες να βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, αποσπώντας δίκαια τον θαυμασμό της ελληνικής κοινωνίας, κάτι που αποτυπώνεται στα υψηλότατα ποσοστά αποδοχής που συγκεντρώνουν στις σχετικές δημοσκοπήσεις.


Στο βίντεο που ακολουθεί, τα πληρώματα των ελληνικών Leopard 2A4 στέλνουν ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα αποτροπής προς την Τουρκία, ότι ασχέτως του πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα, αυτοί θα βρίσκονται πάντα εκεί για να φυλάνε Θερμοπύλες και πως οποιοσδήποτε θεωρήσει ότι η Ελλάδα θα συλληφθεί «με τα χέρια κάτω», καλό θα είναι να το σκεφτεί πολλές φορές, αφού οι εκπλήξεις που θα συναντήσει θα ωχριούν μπροστά σε όσα θα δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής στη Θράκη των συντακτών και των συνεργατών του περιοδικού ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ.


Στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη τη χώρα, εκτός από την προκλητική και ορθολογική – αναλυτική προσέγγιση ενός πολύ δύσκολου και προκλητικού θέματος όπως οι προφητείες, οι αναγνώστες μπορούν να απολαύσουν πλούσιο και αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και σωρεία πληροφοριών για τις δραστηριότητες των μονάδων μας στην ακριτική Θράκη. Το συναίσθημα που θα κυριαρχήσει στους αναγνώστες είναι η υπερηφάνεια για το εκλεκτό αυτό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που δεν εξαρτά την απόδοση και το φιλότιμό του από τις απολαβές, αφού η πατρίδα αποτελεί την βασική τους αξία.
Επίσης, μια σιγουριά, ότι απλώς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη εξέλθει η χώρα από τη δίνη της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης, όταν διαθέτει πολίτες με αυτό τον τρόπο σκέψης και δράσης, οι οποίοι δείχνουν τον δρόμο της θυσίας και της καθημερινής προσπάθειας, αποτελώντας παράδειγμα και για όλους εμάς…

greeknation.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας