Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2/12». Φωτογραφίες και Βίντεο


Την 14 Νοεμβρίου 2012 διεξήχθη στο Πεδίο Βολής Κρήτης η άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2/12», κατά την διάρκεια της οποίας εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία βολές εναντίον πλωτού στόχου βλημάτων αέρος - επιφανείας ΑΜ-39Μk2 EXOCET και AGM-65 MAVERICK από αεροσκάφη Μirage 2000 και   F-16 καθώς και AGM 114 K1 HELLFIRE από ελικόπτερο AH-64A+ (APACHE).
 Δεν εκτελέστηκαν προγραμματισμένες βολές AGM 114 K1 HELLFIRE από AH-64DHA και AH-64Α+ (APACHE) καθώς και PENGUIN  από ΤΠΚ του Π.Ν. λόγω βύθισης του στόχου. Οι βολές θα προγραμματιστούν και θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα.
        
Την άσκηση παρακολούθησαν από Ε/Π του Π.Ν. οι Αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.



Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
    Παρακαλούμε θερμά πάρτε το banner μας και διαδώστε τον ιστοχώρο μας, ώστε να ενημερωθεί και όλος ο κόσμος. ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ...
    Οι αεροψεκασμοί έγιναν πιο έντονοι και στο εξωτερικό φωνάζουν για αλουμίνιο στο νερό, στο αίμα!!!
    Ο έλεγχος του κλίματος με βαρέα μέταλλα μας στέλνει καρκίνο!!!
    ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΧΗΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ... ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ...
    http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας