Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Κύπρος. Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Ανείπωτη τραγωδία στο Μαρί - 12 νεκροί ο απολογισμός (Συνεχής Ενημέρωση)


  • 12 νεκροί και 62 τραυματίες
  • Από την Τετάρτη είχε ειδοποιηθεί το ΓΕΕΦ ότι τα κοντέινερ έπρεπε να απομακρυνθούν
  • Μεταλικά κομμάτια βάρους πέντε κιλών σε απόσταση χιλιομέτρων
  • Καλύφθηκε η ανάγκη για αίμα
  • Κίνδυνος για μπλακ άουτ αν δεν σβήσει η φωτιά στο Βασιλικό-έκκληση για περιορισμό χρήσης κλιματιστικών
  • Παραιτήθηκαν Υπουργός Άμυνας και Αρχηγός Εθνικής Φρουράς
  • Ο πρώην υπουργός Άμυνας Σωκράτης Χάσικος ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης ενώ ο Ζαχαρία Κουλίας καταλογίζει εγκληματικές ευθύνες και τονίζει ότι η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.
  • Ν. Ιωαννίδης: "Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους.”
  • Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των νεκρών
  • Χωρίς ρεύμα και νερό  η Κύπρος
     
 Ημέρα πένθους η σημερινή μέρα για την Κύπρο. Άγνωστο παραμένει το μέγεθος της τραγωδίας, που συντελέστηκε πριν τις 6 το πρωί στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης, όταν έκρηξη προκλήθηκε σε αποθήκη, η οποία περιείχε 98 εμπορευματοκιβώτια με πυρίτιδα, δύο εκ των οποίων πήραν φωτιά. Βιβλικές είναι οι καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 62 τραυματίστηκαν.
  Αρκετές ώρες μετά και δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη. Σε πλήρη κινητιοποίηση βρίσκονται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.




Οι περισσότερες σοροί έχουν μεταφερθεί. Όσον αφορά τον κατάλογο για τον αριθμό των θυμάτων θα γίνει αργότερα από το Υπουργείο Άμυνας ή τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Στο υπουργείο Υγείας γνωρίζουν τα ονόματα των νεκρών αλλά και αυτών που αγνοούνται, που πρόκειται για δύο άτομα.  Σε ορισμένες περιπτώσεις η αναγνώριση των θυμάτων θα γίνει με τη μέθοδο DNA.
Αναβάλλονται όλα
Αναβλήθηκε τόσο το Εθνικό Συμβούλιο, που ήταν προγραμματισμένο για τις 11, όσο και η σύσκεψη για την οικονομία, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 5.
 Αναβλήθηκαν και οι σημερινές συνεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών. Στη Ναυτική Βάση μετέβη ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Υπουργό Άμυνας. Ελέγχονται, είπε, τα πάντα, ακόμη και η δολιοφθορά, αν και δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.

Σε επιφυλακή τα νοσοκομεία

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα Νοσοκομεία Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας. Στα Νοσοκομεία Λεμεσού και Λευκωσίας έχουν αναβληθεί όλα τα χειρουργεία. Έχουν επιστρατευθεί και ψυχολόγοι για να βοηθήσουν τους συγγενείς.
Ο Υπουργός Υγείας, Χρίστος Πατσαλίδης, δήλωσε πριν λίγο ότι δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Η διακομιδή των τραυματιών στα νοσοκομεία, είπε, έχει ολοκληρωθεί.  Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διακομίστηκαν 43 τραυματίες, εκ των οποίων δύο είναι σοβαρά και νοσηλεύονται στην Εντατική Μονάδα, οι πέντε ελαφρότερα, κρατήθηκαν για νοσηλεία και οι υπόλοιποι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.
 Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μικρός αριθμός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ πλήρης είναι ο συντονισμός μεταξύ των Νοσοκομείων.
ο συντονισμός μεταξύ των Νοσοκομείων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στη σκηνή με 60 πυροσβέστες και 23 οχήματα και προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο μία πολύ δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Δύναμης, Λεωνίδας Λεωνίδου.
Σύμφωνα με τον κ. Λεωνίδου η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 4.27 τα ξημερώματα για πυρκαγιά στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης.
Παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο πρώην Υπουργός Άμυνας, Σωκράτης Χάσικος. Εγκληματικές ευθύνες καταλογίζει ο βουλευτής, Ζαχαρίας Κουλίας, και υποστηρίζει ότι η τραγωδία θα μπορούσε να αποφευχθεί.

"Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους.”

 
Ο Νικόλας Ιωαννίδης γιος του αποθανόντος Διοικητή του Ναυτικού, Ανδρέα Ιωαννίδη μιλώντας στην κρατική τηλεόραση αποκάλυψε πράγματα που φαίνεται πως οι υπεύθυνοι γνώριζαν αλλά αδιαφορούσαν: ''Αυτό που συνέβη σήμερα στο Μαρί ήταν μια έκρηξη στα θεμέλια του κράτους μας. Ο πατέρας μου έκανε επανειλημμένες εκκλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.
Χθες είχαν πληροφορίες ότι είχαν φουσκώσει τα κιβώτια, τα οποία για 1,5 χρόνο βρίσκονταν κάτω από τον ήλιο. Ο πατέρας μου κλήθηκε να πάει όταν ξεκίνησαν οι μικρο εκρήξεις και πήγε ''πρώτος'' εκεί. Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους.”

Τις ίδιες καταγγελίες με έγγραφα του φαίνεται να έκανε και ο διοικητής του στρατοπέδου ο οποίος και αυτός δεν είναι πλέον στη ζωή. Ο κ. Ιωαννίδης είπε επίσης ότι ο πατέρας του είχε αναφέρει ότι την τελευταία εβδομάδα επικρατούσε μεγάλη ανησυχία στη βάση, γιατί την περασμένη Δευτέρα είχε σημειωθεί μικρή έκρηξη, που δημιούργησε οπή στα εμπορευματοκιβωτια.Ειδικά χθες, πρόσθεσε, υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν φουσκώσει τα εμπορευματοκιβώτια και τα ξημερώματα άρχισαν μικρές εκρήξεις με αποτέλεσμα να σημειωθεί η τραγωδία.

Εξ άλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ο διοικητής της βάσης είχε αποστείλει επιστολές προς το Υπουργείο Άμυνας, επισημαίνοντας τους σοβαρούς κινδύνους από τα εμπορευματοκιβώτια με την πυρίτιδα. Το δε ΚΥΠΕ, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, μετέδοσε ότι τις τελευταίες ημέρες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών σημειώνονταν αναφλέξεις στα κιβώτια που περιείχαν την πυρίτιδα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή σε σύσκεψη αποφασίσθηκε τα κιβώτια ραντίζονται με νερό. Ωστόσο, πρόσθεσε η εν λόγω πηγή, σήμερα το πρωί, σημειώθηκε μεγαλύτερη ανάφλεξη και ακολούθησε πυρκαγιά. Κλήθηκε πυροσβεστικό όχημα για να κατασβέσει τη φωτιά, ύστερα, όμως, από μιάμιση ώρα σημειώθηκε η φονική έκρηξη.

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει η Κύπρος

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει η Κύπρος, πιθανόν συνεπεία της έκρηξης. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Κώστας Γαρβιηλίδης, δήλωσε ότι εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί από τις 6 το πρωί οι ηλεκτροπαραγωγοί σταθμοί στη Μονή και το Βασιλικό, ο οποίος έχει υποστεί, όπως είπε, βιβλικές καταστροφές. Λειτουργεί μόνο ο σταθμός της Δεκέλειας.
 Ο κ. Γαβριηλίδης δήλωσε ότι η ΑΗΚ δε μπορεί να ικανοποίηση τη ζήτηση και κάλεσε τους καταναλωτές να περιορίσουν την κατανάλωση. Ο Υπουργός Εμπορίου, Αντώνης  Πασχαλίδης απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό ρεύμα με φειδώ, ενώ όσοι έχουν γεννήτριες πρέπει να τις θέσουν σε λειτουργία.
Λόγω σοβαρής βλάβης στο δίκτυο παραγωγής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, καλείται το καταναλωτικό κοινό όπως τερματίσει τη χρήση κλιματιστικών και περιορίσει στο ελάχιστο τη χρήση των υπόλοιπων ηλεκτρικών συσκευών μέχρι νεοτέρας.
 Το Προεδρικό Μέγαρο, με εντολή του Προέδρου Χριστόφια, ηλεκτροδοτείται από εφεδρικές γεννήτριες.

Έχει ανασταλεί, η λειτουργία όλων των Μονάδων Αφαλάτωσης

Έχει ανασταλεί, στο μεταξύ, η λειτουργία όλων των Μονάδων Αφαλάτωσης, λόγω της διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας. Ως αποτέλεσμα οι διαθέσιμες ποσότητες πόσιμου νερού είναι πολύ περιορισμένες και το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στην κατανάλωση νερού και να περιορίζεται στις απόλυτα αναγκαίες χρήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από εννέα χρόνια, τέτοια μέρα, η Κύπρος πάγωσε κυριολεκτικά στο άκουσμα της είδησης για τη συντριβή του ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Ευάγγελος Φλωράκης και άλλα στελέχη της Εθνικής Φρουράς. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου, ελικόπτερο τύπου Bell κατέπεσε στην περιοχή Κουκλιών, κοντά στο αεροδρόμιο της Πάφου κατά την διάρκεια νυκτερινής πτήσης.

 Η πολιτεία έδωσε το όνομα του αείμνηστου Ευάγγελου Φλωράκη στη Ναυτική Βάση, όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα.
Ιδιαίτερα δύσκολες θα είναι οι επόμενες μέρες, με συνεχείς διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συνεπεία της τεράστιας καταστροφής που συνέβη στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό Βασιλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα από έγκυρη πηγή, με βάση το 100% παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η Αρχή Ηλεκτρισμού μπορεί να παρέχει μόνο το 60% Παγκύπρια.  Ηδη έχει τεθεί σε λειτουργία το σύστημα απόρριψης φορτίου σε καταναλωτές.
Τις μεσημβρινές ώρες που η ζήτηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη το πρόβλημα θα είναι τεράστιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχει άμεση λύση και το πρόβλημα θα διαρκέσει βδομάδες ίσως και μήνες.  Σύμφωνα πάντα με τις ασφαλείς πληροφορίες του Σίγμα, στις 5.45 το πρωί δηλαδή πριν από το τραγικό γεγονός βρίσκονταν σε λειτουργία 3 μονάδες στο Βασιλικό δυναμικότητας 130 Μεγαβάτ και μία μονάδα από τις καινούριες συνδιασμένου κύκλου όπως ονομάζεται δυναμικοτητας 220 Μεγαβάτ.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 5.53 ακριβώς και εκείνη την ώρα τέθηκαν εκτός λειτουργίας οι 3  μονάδες ατμού του βασιλικού και εκείνη του συνδιασμένου κύκλου καθώς και μιά μονάδα στη Μονή δυναμικότητας 30 Μεγαβάτ.  Αυτή την ώρα βρίσκονται σε λειτουργία 5 μονάδες ατμού από τη Δεκέλεια δυναμικότητας 60 Μεγαβάτ η κάθε μία άλλες δύο εσωτερικής καύσης επίσης στη Δεκέλεια δυναμικότητας 50 μεγαβάτ η κάθε μία, Στη Μονή δύο μονάδε ατμού δυναμικότητας 30 Μεγαβάτ η κάθε μία και άλλες τέσσερεις μονάδες, συγκεκριμένα αεριοστρόβιλοι δυναμικότητας 32 μέγαβατ η κάθε μία.

Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των νεκρών

Μετά την λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης προς τους συγγενείς των θυμάτων.
Όπως ανέφερε, η έκρηξη σημειώθηκε στο υλικό που κατασχέθηκαν το 2009 με προορισμό το Ιράν. Η κυπριακή δημοκρατία είπε, λειτουργώντας στη βάση των ψηφισμάτων των Η.Ε ανέθεσε τη φύλαξη του υλικού στην Εθνική Φρουρά.
 Όπως είπε, υπάρχουν 12 νεκροί και 62 τραυματίες. Οι 50 όπως είπε, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν. Οι δύο είναι πολύ σοβαρά. Η κυβέρνηση έχει κυρήξει τριήμερο πένθος, και οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες. Η κηδεία των θυμάτων θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Ο κ. Στεφάνου, ανέφερε ότι ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς έδωσαν τις παραιτήσεις τους, τις οποίες απεδέχθη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος τους κάλεσε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αντικατασταθούν.
Όσον αφορά τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας, το Υπουργικό Συμβούλιο πήρε αποφάσεις που αφορούν τη ζήτηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Την ίδια στιγμή κάλεσε τον κόσμο να συνεργαστεί προς την αντιμετώπιση των δυσκολιών.
Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου στη Ναυτική Βάση γίνεται διερεύνηση με ευθύνη της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά, ενώ έχει αποφασιστεί η μετάκληση εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό. Θα γίνει πλήρης και ενδελεχής διερεύνηση όλων των ζητημάτων, που προκύπτουν και αναφορικά με τη φύλαξη του υλικού και για το πώς καταλήξαμε σ’ αυτή την τραγωδία.
Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις υπάρχουν, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα. Εκ πρώτης όψεως, είπε η δολιοφθορά αποκλείεται. Επιβεβαίωσε ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε σύσκεψη για το θέμα στο Υπουργείο Άμυνας και την επόμενη μέρα έγινε επί τόπου έρευνα και είχαν ληφθεί αποφάσεις αναφορικά με την προστασία του υλικού, οι οποίες δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό να εφαρμοσθούν. 


Στη διάθεση της Κύπρου οι νοσοκομειακές δομές της Ελλάδας

Στη διάθεση της Κύπρου οι νοσοκομειακές δομές της Ελλάδας, δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος επικοινώνησε με τον Κύπριο ομόλογό του Χρ. Πατσαλίδη
"Επικοινώνησα με τον κ. Χρήστο Πατσαλίδη, υπουργό Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και του είπα ότι όλες οι νοσοκομειακές δομές της Ελλάδας είναι στην διάθεσή τους. Στείλαμε μήνυμα στους αδελφούς μας πως, ότι χρειαστούν, εμείς είμαστε εδώ και η απάντηση που πήρα ήταν ότι αν πράγματι χρειαστούν κάτι, θα ζητήσουν την βοήθειά μας. Το πρόβλημα από ότι μου είπε ο κ. Πατσαλίδης είναι πως ήταν τόσο σφοδρή η έκρηξη που δυστυχώς υπάρχουν νεκροί και λιγότεροι τραυματίες", δήλωσε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Νωρίτερα, ο κ. Λοβέρδος είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τον οποίο ενημέρωσε ότι εντός του Ιουλίου το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της συγχώνευσης νοσοκομειακών μονάδων, στην ανακοίνωση της λίστας φαρμάκων και στην τιμολόγηση των ιατρικών πράξεων.





-------------------------------------------
Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοιό που κατευθυνόταν στη Συρία. Από την έκρηξη 12 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν ενώ η περιοχή από το Μαρί έως το Γκάβερνορς θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στη γύρω περιοχή ενώ πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή. 

Την Τετάρτη δόθηκαν οδηγίες να ψύχονται τα κιβώτια και να απομακρυνθούν ώστε να καταστραφούν από πυροτεχνουργούς του στρατού.Σύμφωνα με μαρτυρία ατόμου που εργαζόταν στο στρατόπεδο τα συγκεκριμένα κοντέινερ παρουσίαζαν εικόνα διόγκωσης εδώ και τρεις μήνες και για το γεγονός αυτό ήταν ενήμερο το ΓΕΕΦ.
Η φωτιά ξέσπασε στις 4.27 το πρωί και αμέσως έσπευσε επιτόπου πυροσβεστική δύναμη. Ενώ καταβαλλόταν προσπάθεια να σβήσει η φωτιά σημειώθηκε η έκρηξη η οποία προκάλεσε οστικό κύμα τριών χιλιομέτρων. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται πυροσβέστες, αξιωματικοί και στρατιώτες που έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επικρατεί πανικός αφού πολλοί συγγενείς στρατιωτών που ανησυχούν έχουν σπεύσει να μάθουν τι συμβαίνει. Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται και ο Υπ. Υγείας. Το μεγαλύτερο όγκο των τραυματιών τον δέχθηκε το νοσοκομείο Λεμεσού. Ο υπουργός Εμπορίου ο οποίος βρίσκεται επίσης στην περιοχή μίλησε για βιβλική καταστροφή στην περιοχή.
 Προς το παρόν καλύφθηκε η ανάγκη για αίμα και τα κέντρα αιμοδοσίας καλούν το κοινό να μην προσέρχεται για να μην δημιουργείτε συνωστισμός. Από την έκρηξη είχε εγκλωβιστεί ομάδα στρατιωτών σε υπόγειο χώρο του στρατοπέδου αλλά ευτυχώς οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο χώρο της τραγωδίας όπου έχει συγκαλέσει έκτακτο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου και η κρίσιμη απογευματινή συνάντηση για την Οικονομία αναβάλλονται.
Από τις εκρήξεις προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στους σταθμούς Μονής και Βασιλικού. Στον αυτοκινητόδρομο σημειώθηκαν δυστυχήματα ενώ αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και του Στρατού.  Η εκκλησία και κοινοτικά κτήρια στο Μαρί έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές ενώ όλα τα σπίτια του χωριού έχουν υποστεί ζημιές. Ο κοινοτάρχης του Μαρίου Νίκος Άσπρου δήλωσε πως δεν υπάρχουν τραυματίες στο χωριό.
Αυτή την ώρα η πυροσβεστική εργάζεται με 23 οχήματα για να θέσει υπό έλεγχο τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πολύ χαμηλή ορατότητα και έντονη μυρωδιά καμένου επικρατεί στον παλαιό αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κοντά στο Βασιλικό και στο Μαρί. Η Αστυνομία έχει μπλοκάρει την έξοδο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού που οδηγεί στο Μαρί και δεν επιτρέπει την είσοδο ούτε στους εργαζομένους στο Βασιλικό. Τα μόνα οχήματα που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο είναι ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες υπάρχει μεγάλη κινητικότα από ασθενοφόρα ενώ στα Νοσοκομεία Λεμεσού και Λάρνακας έχει κληθεί προσωπικό για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες. 
Επίσης σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στο Ζύγι και τον κατασκηνοτικό χώρο του Governor's όπου έπεσαν θραύσματα. Χάος σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο από την έκρηξη αφού υαλοπίνακες αυτοκινήτων θρυμματίστηκαν και αερόσακοι άνοιξαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν δυστυχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί αλλά προκλήθηκε σοβαρό πρόβλημα για απόσταση χιλιομέτρων.

Σημερινή 11 Ιουλίου '11 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας