Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Σάμος. Ενισχύεται η άμυνα του νησιού μας.

Πολλοί φίλοι αναγνώστες θα παρατήρησαν πριν από λίγες ημέρες την αποβίβαση με πολεμικό πλοίο πυροβόλων όπλων.

Παρόλο λοιπόν που ακούμε κατά καιρούς περί αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου προκαλώντας στους πολίτες ένα σκεπτικισμό και προβληματισμό, η άμυνα του νησιού μας ενισχύεται με νεοπαραληφθέντα σύγχρονα πυροβόλα τα οποία κατέφθασαν αυτή την εβδομάδα στη ΣΑΜΟ.


 Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε επίσης πως στις 27 Ιανουαρίου 2011 και στο πλαίσιο της μετεκπαίδευσης εφεδρείας, Μονάδες Πυροβολικού της 79 ΑΔΤΕ (Σάμος) πραγματοποίησαν άμεσες βολές στο ΠΒ ΜΑΥΡΑΤΖΑΙΩΝ.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους.

2 σχόλια:

  1. Παιδιά να μην ξεχνάτε ότι ένας αλήτης από τον οίκο ανοχής έχει προμηθευτή και αποθηκεύσει 250.000 νεκροσάκους και στην ερώτηση γιατί τους παρήγγειλε δεν απάντησε !!!
    Τι σημαίνει αυτό;;;

    Σημαίνει ότι αν στην Σάμο οι αλήτες έχουν φτιάξει γκέτο με λαθροδολοφόνους !!! οι τούρκοι θα σφάζουν τους σαμιώτες τους Θρακιώτες κλπ ,από τα παράλια προς το κέντρο της Σάμου και οι λαθροδολοφόνοι από το κέντρο προς τα παράλια !!!

    Προσοχή στις σκοπιές να μην μπαίνουν σκοποί σοσιαλοαριστεροφασιστοκομουνιστες είναι κατά παράδοση κίναιδοι έσχατοι προδότες ανθέλληνας μισέλληνες απάτριδες τουρκολόγοι φανατικοί ρατσιστές κατά των ελλήνων !!!

    προσοχή οι σοσιαλοαριστεροφασιστοκομουνιστες είναι ελληνόφωνες φέρουν ελληνική ταυτότητα αντί για σταλινοεβρεαιοτουρκική και έχουν και το δικαίωμα να ντύνονται ως στρατιώτες από τον συμμοριτοπόλεμο που έκαναν τα σκουλήκια γιατί ήθελαν από τότε να μικρύνει η Ελλάδα!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!!

    ΝΑ ΜΙΣΗΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ( ΔΕΝ) ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

    ΝΑ ΜΙΣΗΤΕ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

    Καλή Ανάσταση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας