Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Φωτογραφίες και βίντεο από την Άσκηση Άσκηση "Θαλάσσιος Γρύπας 1/12" (31/5/2012).Με ιδιαίτερη χαρά μας παρουσιάζουμε στα "Ελληνικά Φτερά" βίντεο και φωτογραφίες από την άσκηση
Άσκηση "Θαλάσσιος Γρύπας 1/12"  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/5/2012 στο πεδίο βολής Κρήτης.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ελάχιστες χώρες στο κόσμο μπορούν να ολοκληρώσουν συγκεκριμένης μορφής ασκήσεις βολών με επιτυχία. Γι ' αυτό και προσπάθησαν με ηλεκτρονικά μέσα οι άσπονδοι "φίλοι" μας Τούρκοι να καταγράψουν τα ηλεκτρονικά ίχνη και συχνότητες των κατευθυνόμενων βλημάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν γνώση, και έχουν την εξυπνάδα, και την τεχνική δυνατότητα οι ελληνικές ηλεκτρονικές μονάδες να παρεμβάλουν τις συχνότητες των κατευθυνόμενων βλημάτων.
Το μήνυμα των συγκεκριμένων βολών είναι πεντακάθαρο. Το ΠΝ και η ΠΑ μπορεί να πλήξουν οποιονδήποτε ναυτικό στόχο στοχεύσουν, αλλά και να καταστρέψουν οποιοδήποτε εχθρικό κατευθυνόμενο βλήμα.

Πατήστε για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο:

Δείτε την αποστολή των Mirage-2000 της 114 Πτέρυγας Μάχης και την βολή βλήματος αέρος - επιφανείας ΑΜ-39 Exocet Block II εναντίον πλωτού στόχου στην Άσκηση "Θαλάσσιος Γρύπας 1/12" που διεξήχθη την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο προέρχονται από το  Π.Ν και Π.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας