Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η μέχρι αφελείας αστεία ανακοίνωση της Π.Α. "Αυτά που ραντίζουν τον ουρανό δεν είναι τίποτα"


Για χρόνια ολόκληρα σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν τραβήξει άπειρα βίντεο, έχουν ληφθεί άπειρες φωτογραφίες αεροψεκασμών, υπάρχουν μαρτυρίες και δηλώσεις αρχηγών του FBI, στην Ελλάδα το ίδιο, έφτασε το θέμα στην Βουλή από τον τέως βουλευτή Γεώργιο Ανατολάκη στις 24 Ιουνίου 2011, για την ανακάλυψη ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής (βλέπε εδώ),  και στη συνέχεια στις στις 28 Ιουνίου 2011 με θέμα τους αυξανόμενους αεροψεκασμούς στον εθνικό εναέριο χώρο. (Βλέπε εδώ)
 Από τότε καμία επίσημη απάντηση δεν δόθηκε,και είναι απορίας άξιο ή και αστεία,  η σημερινή δημοσίευση της ΠΑ, την οποία θα παραθέσουμε στο τέλος.
Μήπως θέλει η ΠΑ να απαντήσει αντί της Βουλής γιατί τις συγκεκριμένες ημέρες των αεροψεκασμών του Ιουνίου 2011, που έγιναν οι αναπάντητες επερωτήσεις στην Βουλή, γιατί ήταν αυξημένη σε τέτοιο βαθμό η περιεκτικότητα στο δηλητηριώδες αρσενικό η ατμόσφαιρά πάνω από το λεκανοπέδιο;

Ή μήπως θέλει να μας εξηγήσει γιατί βρέχει συνεχώς "σκόνες" με βόρειους ή δυτικούς ανέμους από την Αφρική; Μήπως μετακόμισε η Αφρική στον βορρά;
Κάποτε θα διαρρεύσουν τα καλά κρυμμένα και πληρωμένα "μυστικά", και τότε θα καταλάβουμε πόσο εγκληματικά έχουμε αφήσει την ζωή των παιδιών μας σε τυχοδιωκτικά κυκλώματα, αλλά δυστυχώς θα είναι πολύ αργά, γιατί οι νευροπάθειες, η κατάθλιψη, ή άνοια, ή πρώιμη λήθη, οι βαριές ασθένειες του ανωτέρω αναπνευστικού, οι καρκίνοι, η στειρότητα, οι θανατηφόρες επιδημικές λοιμώξεις τύπου "γρίπη χοίρων" κ.λ.π,  θα έχουν θερίσει την ανθρωπότητα.

Η σημερινή αστεία ανακοίνωση της ΠΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών
   Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :
   1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.
   2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
   3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.
   4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.
      Αντισμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γράψας    
      Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας