Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τανάγρα 6/11/11. Εορτή Π.Α. Στιγμιότυπα από την αεροπορική επίδειξη ελικοπτέρου S-70B Aegean Hawk του Πολεμικού Ναυτικού. (Βίντεο)


Ελληνικά Φτερά: Τόσα χρόνια μας έχουν συνηθίσει οι πιλότοι των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στον άψογο χειρισμό των ελικοπτέρων τους.
Στην προκειμένη περίπτωση ίσχυσε ο ίδιος κανόνας.  Εμφανίστηκε το S-70B Aegean Hawk από νοτιοανατολικά με μεγάλη ταχύτητα πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος.
Σχεδόν δεν μπορούσαν να το εστιάσουν οι κάμερες λόγω του ότι εκινείτο στο ύψος του ορίζοντα με μεγάλη για ελικόπτερο ταχύτητα.
Στην συνέχεια ξέπλεξε τις ικανότητές του πετώντας με ανοιχτές γρήγορες στροφές και κάνοντας όπως θα δείτε και στα δύο βίντεο γρήγορα αριστερά-δεξιά brake, βυθίσεις, ανόδους, πορεία με 45 μοίρες μπρος και πίσω οπισθοπορία,(δείτε στο 2ο βίντεο), στο τέλος τελείωσε με το βαθύ χαιρετισμό, και αποχώρησε τιμώντας με την επίδειξή του το έμπειρο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, και φυσικά τον εορτασμό των 100 χρόνων της Πολεμικής μας Αεροπορίας.Πατήστε περισσότερα για να δείτε και το επόμενο βίντεο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails

Συνολικές προβολές σελίδας